ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Το MEGA εισπράττει και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι

Απλήρωτοι επί 6 μήνες παραμένουν οι εργαζόμενοι στο MEGA ενώ το κανάλι εκπέμπει κανονικά έχοντας έσοδα  από τις διαφημίσεις και έχοντας ήδη συσσωρεύσει 40 εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Παρ’ όλα αυτά οι υπάλληλοι του σταθμού παραμένουν απλήρωτοι και σε επίπεδα εξαθλίωσης.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων στον χώρο του Τύπου (ΕΣΗΕΑ – ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ)  καλούν όλους τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί στο μέγαρο της Alpha Bank (Σταδίου 40). Προς τούτο αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 10.00 έως τις 14.00, της Τετάρτης, 26 Οκτωβρίου 2016 για όλους τους δημοσιογράφους, τους.. διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και την ιστοσελίδα «megatv.com».
Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού να προβούν σε διάβημα διαμαρτυρίας και παράσταση προς την ALPHA BANK, με σκοπό την αποδέσμευση των χρημάτων της εταιρείας και την καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων πέντε μηνών στους εργαζόμενους.