ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Συμμαχία Καλογρίτσα- Κουρή για τις τηλεοπτικές άδειες

Εσχάτως, στα παρασκήνια της μιντιακής πιάτσας έχει σκάσει η πληροφορία πως βασικός συμπαίκτης του κατασκευαστή Χρήστου Καλογρίτσα αναφορικά με την εμπλοκή του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι ο εκδότης Γιώργος Κουρής. Σύμφωνα με το σχετικό σενάριο, ο πρώτος φαίνεται να αναζητά μέσω της εν λόγω συμμαχίας συνοδοιπόρους με εμπειρία στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι και ο δεύτερος την εν γένει ισχυροποίηση της θέσης του. Οπως φαίνεται, το γεγονός αυτό ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της πλευράς Αλαφούζου, ο οποίος βρίσκεται σε διαχρονική βεντέτα με τον Κουρή.
Στο πλαίσιο αυτό, από τον όμιλο ΣΚΑΪ ξεκίνησε μια έντονη πολεμική τόσο κατά του.. Χρήστου Καλογρίτσα, όσο και κατά του ιδιοκτήτη του Kontra Channel και εκδότη της «Kontra News». Πάντως, η αναζωπύρωση της σχετικής κόντρας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένης της ηχηρής απάντησης που δίνει ο Γ. Κουρής από τα Μέσα που ελέγχει.
- πηγή: Παραπολιτικά