ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Καμπουράκης εναντίον Μπόμπολα!..

Ο μεχρι πρότινος ρεπόρτερ Κατάλευκος στην εφημερίδα Εθνος του Φώτη Μπόμπολα, με σχόλιο του στο facebook ξεσπαθώνει εναντίον του πρώην(;) αφεντικού του! Με αφορμή την κατάθεση του επικεφαλής του Πήγασου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο Δημήτρης Καμπουράκης σχολιάζει:
"Παρακολούθησα την κατάθεση του Φώτη Μπόμπολα στην Επιτροπή της Βουλής: Δηλαδή, το αφεντικό προσφέρει ανιδιοτελώς(;) στο πιάτο της κυβέρνησης, την εφημερίδα του και όλα τα επιχειρήματα που χρειάζεται (εμείς οι μέτοχοι κλείσαμε το Mega, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ), ενώ οι εργαζόμενοι στις δουλειές του αφεντικού προγράφονται ως καθεστωτικοί διαπλεκόμενοι. O tempora o mores! (Νεοελληνική ελεύθερη μετάφραση: Ω κυβερνήσεις, ω μέτοχοι!)
Δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες «συνταξιοδοτήθηκε» ο Δ. Καμπουράκης και αποχώρησε από το Εθνος αλλά όπως είπε κάποιος το να κριτικάρεις και να σχολιάζεις αρνητικά το (πρώην) αφεντικό, αφού έχεις αποχωρήσει δεν είναι και πολύ γενναίο...

Πάντως ο Δ. Καμπουράκης φαίνεται να νοσταλγεί τα χρόνια που ήταν στον ΑΝΤ1. Το φανερώνει και το σχετικό σχόλιο του που συνοδεύει την φωτογραφία (επάνω) από εκείνη την εποχή:
«Νομίζω το 1999, από την εκπομπή "Μαζί την Κυριακή", στην οποία έπαιρνα περιστασιακά μέρος. Παρουσιαστής ο Τέρενς Κουίκ (βρε πως αλλάζουν οι καιροί)...»