ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Το δώρο του Βαρδινογιάννη στον Ψυχάρη

Σκέψεις και για πώληση του ΔΟΛ 

Την προηγούμενη εβδομάδα η στήλη σάς αποκάλυψε τις συζητήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και σχετίζονται με τον ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη. Σύμφωνα με όσα γράφαμε, ο εκδότης του «Βήματος» εμφανίζεται να έχει βρει χρήματα (σ.σ. κάποιοι λένε για 5 εκατ. ευρώ), προκειμένου να αποπληρώσει τις δόσεις των δανείων, αλλά και να εξοφλήσει τις οφειλές προς τους εργαζόμενους.
Στο πλαίσιο αυτό κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι πίσω από τη διαφαινόμενη ρευστότητα Ψυχάρη βρισκόταν πρόσκαιρη στήριξη της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια πληροφορία είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσφεύγουν στο παρελθόν θυμίζοντας ότι η οικογένεια.. Βαρδινογιάννη είχε σώσει τον Χρήστο Λαμπράκη όταν ο ΔΟΛ είχε βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση.
Πάντως, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί και η πληροφορία που εμφανίζει τον Ψυχάρη διατεθειμένο ακόμη και να προχωρήσει στην πώληση του παραδοσιακού Συγκροτήματος.

Πολιτικός Καφές / Παραπολιτικά