ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Βασίλη Χιώτη γύρνα πίσω!..

...(για να πλακωνόμαστε)

Επειτα από ένα ικανό διάστημα πλέον μπορούμε να το πούμε, νομίζω. Ο Βασίλης Χιώτης λείπει από τον «Βήμα 99,5». Η αίσθησή του. Στους ακροατές φυσικά, αν και μαθαίνω πως αυτό ισχύει και για μέσα στον σταθμό, λόγω του οργανωτικού ρόλου και χαρακτήρα του.
Ο «Βήμα FM» μοιάζει σαν να είναι ασύνδετος πλέον, κλυδωνίζεται λίγο, λείπει ο απαραίτητος συνεκτικός κρίκος για να υπάρχει ρυθμός στο πρόγραμμα. Σαν να το κρατούσε το ραδιοφωνάκι κάπως hot και πιο ζωντανό ο Χιώτης. Τσίμπαγε και στις κόντρες, γράφαμε ένα σχόλιο κι εδώ στο e-tetRadio ή στο twitter και απαντούσε, έπαιζε με την ίντριγκα. Μου λείπει προσωπικά, το ομολογώ, μου άρεσε να τον κοντράρω και αυτός να απαντά ειρωνευόμενος.
Εντάξει, θα τον βρει πιθανότατα τον δρόμο του ο ραδιοσταθμός στη συνέχεια, αν και τα.. «Παραπολιτικά» έγραφαν το Σάββατο πως ο Σταύρος Ψυχάρης σκέφτεται να τον πουλήσει. Δεν αποκλείεται, αν και ο Ψυχάρης έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει.
Το ωραίο είναι που χθες το μεσημέρι στην Κολοκοτρώνη, περπατώντας, έπεσα πρόσωπο με πρόσωπο με το Νότη Παπαδόπουλο. Ανέβαινε, κατέβαινα. Ευτυχώς δεν με γνωρίζει και γλιτώσαμε (λέμε τώρα). 

Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio)