ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Mega: απαιτούν άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους

BINTEO

Εντείνεται η αβεβαιότητα για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA έβγαλαν ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στο κανάλι ζητώντας άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες, καθώς και την άμεση αποκατάσταση της ομαλής εξόφλησης της μισθοδοσίας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA συνεχίζουν να εργάζονται, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση διαρκούς προσφοράς στην ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι δεν αμείβονται εδώ και αρκετές εβδομάδες.
Με αυτό τον τρόπο επιδεικνύουν εμπράκτως την απόφασή τους να διασφαλίσουν την ομαλή..
λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, παρά το γεγονός ότι έχει διακοπεί η χρηματοδότηση του MEGA, λόγω εμπλοκής μεταξύ των μετόχων και των τραπεζών. Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες δέσμευσαν τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.
Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA αναμένουν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες, καθώς και να αποκαταστήσουν χωρίς καθυστέρηση την ομαλή εξόφληση της μισθοδοσίας, διευθετώντας και τις οφειλές που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων.»