ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Aρχισαν οι γκρίνιες για τον Μανώλη Καψή

«Καρφώματα» μεταξύ παρουσιαστών, η Ράνια Τζίμα και τα δείγματα αλαζονείας

Πριν καλά-καλά προλάβει να καθίσει στην καρέκλα του διευθυντή ειδήσεων στο Mega, ο Μανώλης Καψής βλέπει τα προβλήματα να προκύπτουν το ένα μετά το άλλο, και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένει.
Το πιο σημαντικό από αυτά εντοπίζεται στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του σταθμού, που αυτή την περίοδο έκαναν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τη Ράνια Τζίμα.
Οι δύο παρουσιαστές την περασμένη εβδομάδα είχαν έντονη αντιπαράθεση για τις παρεμβάσεις της Τζίμα στον «αέρα».
Η Ράνια Τζίμα, η οποία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλά χρόνια στο Mega, απέκτησε προνόμια και βρέθηκε σε θέσεις που ζηλεύουν αρκετοί συνάδελφοί της, το τελευταίο διάστημα δέχεται την κριτική τους σχετικά με το ότι η συμπεριφορά της έχει αλλάξει, παρουσιάζοντας δείγματα..
αλαζονείας. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, εκτός από την αντιπαράθεσή της με τον συμπαρουσιαστή της, είχε επίσης έντονη κόντρα με την έμπειρη οικονομική συντάκτρια του καναλιού Σοφία Δήμτσα.
Αφορμή στάθηκε ένα περιπαικτικό σχόλιο που έκανε στη διάρκεια μια ζωντανής σύνδεσης, με το οποίο αμφισβήτησε το ρεπορτάζ της Δήμτσα.
Κάτι ανάλογο έχει συμβεί κάποιες φορές στη διάρκεια της εκπομπής και με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η εμπλοκή Καψή και η ενόχληση Φουρλή

Πού εμπλέκεται σε όλα αυτά ο Μανώλης Καψής; Μα, στο ότι οι δημοσιογράφοι του Mega τον κατηγορούν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους ότι έχει δώσει πολύ ζωτικό χώρο στην παρουσιάστρια και εκείνη τον «αξιοποιεί» με αυτόν τον τρόπο.
Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως ο Καψής έχει σκοπό να προτείνει για τη νέα σεζόν τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο ως μόνιμη συμπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στο «Mega Σαββατοκύριακο», στη θέση του Μανώλη Αναγνωστάκη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα αποχωρεί. Το ερώτημα είναι αν οι μέτοχοι του καναλιού γνωρίζουν τις προθέσεις του νέου διευθυντή ειδήσεων και αν θα τις εγκρίνουν.
Ενα δεύτερο ζήτημα που ανέκυψε μέσα στην εβδομάδα έχει να κάνει με τον Αντώνη Φουρλή. Ο πολύπειρος αρχισυντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων κλήθηκε από τον Μανώλη Καψή να αποσυρθεί από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων και να αφιερωθεί αποκλειστικά στην προετοιμασία τους - κυρίως αυτών που λέει αυτή την περίοδο η Λίνα Δρούγκα. Ο Αντώνης Φουρλής, που αποτελεί «πολυεργαλείο» για τον σταθμό, ενοχλήθηκε πολύ και το έδειξε.
Την ίδια ώρα, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε ήδη στη Μεσογείων, παρουσιάζει κάποια πρώτα δείγματα «αφ’ υψηλού» συμπεριφοράς, που σε ορισμένους δεν έκαναν καλή εντύπωση.
Πολλά από τα ζητήματα αυτά θα λυθούν την επόμενη εβδομάδα, οπότε και επιστρέφουν στην Αθήνα οι μεγαλομέτοχοι του Mega, που θα κληθούν να απαντήσουν στις προτάσεις του Μ. Καψή και να κάνουν διορθωτικές παρεμβάσεις, προκειμένου να μην αρχίσει σε κακό κλίμα για ακόμα μία χρόνια.


- πηγή: Secret / Παραπολιτικά