ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ξεφτιλίσου κι άλλο, να ανεβάσουμε τα νούμερα...

Πανικός στo Πρωινό του ΑΝΤ1 και στο επιτελείο των Σκορδολιαγκαίων από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε η «απέναντι» εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στο Mega.
Ετσι το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 επιστρατεύτηκαν διάφορα κόλπα και τρικ για να ανεβάσουν την τηλεθέαση. Ανάμεσά τους και μια δοκιμασία αυτογελοιοποίησης με τη Φαίη Σκορδά και τον καλεσμένο Μουτσινά να προσπαθούν να φάνε μακαρόνια χωρίς πηρούνια. «Μπράβο Φαίη μου ξεφτιλίσου κι άλλο να ανεβάσουμε τα νούμερα», είπε στην σύζυγό του στον «αέρα» της εκπομπής ο «αφάσιος» και έχων άγνοια κινδύνουΓιώργος Λιάγκας 
Θυμίζουμε ότι το πρωί της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής, είχε πρεμιέρα, σημειώνοντας κυριολεκτικά εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης για την πρωινή ζώνη. Συγκεκριμένα έκανε στο.. γενικό σύνολο 47% φτάνοντας ακόμα και το 49,8%, ενώ το Πρωινό με Λιάγκα και Σκορδά σημείωσαν μόλις 19,3%.
Στο δυναμικό κοινό ο Σεφερλής σάρωσε, μιας και έκανε 53,6%, αγγίζοντας μεταξύ 11:00 - 11:30 το 62,2% ενώ το Πρωινό έκανε μολις 15,8% στις ηλικίες 15-44!