ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ελευθεροφαγία

Μια δραματική επιστολή εργαζόμενου στην εφημερίδα του δικηγόρου Χάρη Οικονομόπουλου (εταιρεία Τρίτη Οψη Α.Ε.), η οποία εκδίδεται με νοικιασμένο τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας», έφτασε χθες στην ΕΣΗΕΑ για να μας επαναφέρει στο θλιβερό success story της Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε. σε βάρος των απλήρωτων, εδώ και τρία χρόνια, 850 εργαζομένων της.
(…) «Με βάση τη βεβαίωση της “Ελευθεροτυπίας” όπου εργάζομαι» -γράφει ο δημοσιογράφος προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ- «την οποία και σας επισυνάπτω, η οποία μου εστάλη προκειμένου να τη χρησιμοποιήσω για να μη γίνει στο σπίτι μου διακοπή ρεύματος λόγω χρέους 1.400 ευρώ, μου οφείλονται από την εφημερίδα περίπου 6.000 ευρώ καθαρά, ενώ έχω να..  πληρωθώ από τον Μάρτη του 2014. Ως πατέρας ενός ανήλικου αγοριού με άνεργη σύζυγο, με μηδέν περιουσία, μένοντας στο ενοίκιο (300 ευρώ τον μήνα – χρωστάω ήδη 900 ευρώ), ευρισκόμενος σε δεινή κατάσταση, ζητώ τη βοήθειά σας από το ταμείο αλληλεγγύης…». (πηγή: syspeirosi)