ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Μικρά και μεγάλα δώρα στη διαπλοκή

Η είδηση πως η κυβέρνηση αναβάλλει για μια ακόμη χρονιά τον Ειδικό Φόρο τηλεόρασης δεν προκαλεί σε κανέναν πια έκπληξη.
Μετά το μέγιστο δώρο παράτασης της προσωρινής νομιμότητας στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το πράσινο φως που έλαβαν να μπουν στην ψηφιακή τηλεόραση χωρίς άδειες λειτουργίας, η «κανονικότητα» στη λειτουργία του διαπλεκόμενου συστήματος στη χώρα μας έχει πλήρως αποκατασταθεί. Θα ολοκληρωθεί, δε, με δυο ακόμη μεγάλα δώρα και ορισμένα μικρότερης μεν αξίας, σημαντικά ωστόσο για τα εκδοτικά συγκροτήματα.
Ώς το τέλος του 2013 αναμένεται η δημόσια δημοπρασία των ψηφιακών συχνοτήτων για την..
ψηφιακή εκπομπή της τηλεόρασης. Μετά και το πράσινο φως από την Κομισιόν, θεωρείται βέβαιο πως η Digea θα κερδίσει τον κατ’ όνομα διαγωνισμό έναντι μόλις 16,9 εκατ. ευρώ. Η κοινή εταιρία των παραδοσιακών ισχυρών διαπλεκόμενων μιντιακών συγκροτημάτων (Mega –δηλαδή ΔΟΛ, Πήγασος, Βαρδινογιάννης–, ΑΝΤ1 –δηλαδή Όμιλος Κυριακού–, Star του Ομίλου Βαρδινογιάννη, Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά και Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου), μπορεί να μην έχει λεφτά να αναπτύξει το δίκτυο τηλεοπτικών πομπών, είναι όμως πανέτοιμη να τους εγκαταστήσει.
- διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ της Ματίνας Παπαχριστούδη εδώ