ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ερχονται μαζικές απολύσεις στο STAR

Δεν προχωράει το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR καθώς σκοντάφτει στην απροθυμία των εργαζομένων να ανταποκριθούν. To γεγονός αυτό, που έχει προκαλέσει λέει ανησυχία στη διοίκηση του STAR,αποτελεί σαφέστατα προαναγγελία μαζικών απολύσεων.
Κάποιοι λένε ότι η διακοπή συνεργασίας με μεγάλο αριθμό εργαζόμενων θα γίνει είτε πετύχει η «εθελουσία» ειτε όχι και μάλιστα όσοι αποχωρήσουν θα είναι διπλάσιοι από αυτούς που προβλέπει το πρόγραμμα. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα έως αυτή τη στιγμή κρίνεται ιδιαιτέρως..
χαμηλή, ενώ, όπως γράφει το enimerosi 24, αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του μήνα που λήγει και η προθεσμία, δεν θα καλυφθεί ο αριθμός που έχει υπολογίσει η διοίκηση, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί, είτε να δώσει παράταση είτε να προχωρήσει σε άλλα πιο ριζικά μέτρα μείωσης του προσωπικού.
Οι γνωρίζοντες τα στοιχεία συμμετοχής των εργαζομένων που έχουν δηλώσει πρόθεση να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κάνουν λόγο για απογοητευτικά νούμερα, για αυτό και οι ίδιες πηγές (διαρροές της διοίκησης δηλαδή)  δεν αποκλείουν το επόμενο βήμα να είναι απολύσεις μέσα στο καλοκαίρι!