ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ποιοί βγήκαν παγανιά στα δημοσιογραφικά γραφεία;

Ισως να είμαστε εκτός κλίματος καθώς ο Ολυμπιακός κέρδισε το Κύπελλο ενώ το βράδυ πάει για την ευρωπαική κούπα στο μπάσκετ, αλλά όταν δημοσιογράφοι ξυλοκοπούνται επειδή σε κάποιους τραμπούκους δεν αρέσουν αυτά που γράφονται, δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε. Και εξηγούμεθα. Γράφαμε πριν από λίγες ημέρες (εδώ κι εδώ ) για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου Στασινόπουλου της αθλητικής εφημερίδας Γαύρος μέσα στα δημοσιογραφικά γραφεία από τρεις φουσκωτούς.
Το μυστήριο του ξυλοδαρμού και τα ερωτήματα που ανέκυψαν απαντώνται (εν μέρει) από μια ανάρτηση στις 06/5 στο σάιτ «Χάρος 7» όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:
«***Eίναι μερικές φορές αδέρφια που βγαίνω από τα ρούχα μου ακόμα και με "δικα μας" παιδιά, που..
δεν καταλαβαίνω πως τη βλέπουνε έτσι και γράφουνε αυτά που γράφουνε. Ο Γιωργάκης ο Στασινόπουλος, τον ξέρω τόσο καιρό από το ΓΑΥΡΟ το σάιτ που ήτανε και τις τελευταίες μέρες δεν το πάει... καλά το έργο. Όλο κριτική και χολή για την ομάδα μας και τους παίκτες μας!
Και κάθεται ο Γιωργάκης και μας γράφει για το αν έχει η ομάδα ή δεν έχει πλάνο, αν έχει ή δεν έχει καλούς παίκτες. Σιγά ρε... Γεμίσαμε ειδικούς!
*** Σε ρώτησε εσένα ρε Στασινόπουλε η διοίκηση να καταθέσεις κανένα πλάνο ή κανένα αεροπλάνο;
*** Αντί για κριτική και ψιλομαγκιές, στηρίξτε την ομάδα, βοηθήστε να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο! Βλέπετε οι δημοσιογράφοι πως τον έχετε κάνει τον κόσμο, ειδικά τον δικό μας... Μην το παρατραβάτε λοιπόν το σκοινάκι!
Γιατί από την ΘΥΡΑ 7 χτυπάει καμπανάκι...
»

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Επίσης στις 09/5 αναφερόμενο σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ και εκδότες εφημερίδων έγραφε ο Χάρος της 7 :
«Ο ΧΑΡΟΣ 7 είναι οργισμένος με κάποιους που το παίζουν Ολυμπιακάρες και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και δίνει το λόγο του ότι όλους αυτούς τους «κυρίους» θα τους βάλει στη θέση τους…»

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα σχόλια που ακολουθούν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις

Υ.Γ: Τεράστιες είναι οι ευθύνες όλων εκείνων εκδοτών, δημοσιογράφων και λοιπών παρατρεχάμενων που προσδέθηκαν σε προεδρικά άρματα και έδωσαν γην και ύδωρ σε συλλογικές - οπαδικές «οντότητες». Και μιλάμε για μια κατάσταση που κρατάει χρόνια αλλά δυστυχώς θεωρείται ακόμη από πολλούς απόλυτα φυσιολογική...