ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η Ελένη Σπανοπούλου για τον ΕΔΟΕΑΠ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Της Ελένης Σπανοπούλου / υποψήφιας για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Τα παραταξιακά μαγειρεία της ΕΣΗΕΑ έπιασαν δουλειά
ΌΛΟΙ οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ότι στέκομαι μακριά και απέναντι από όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και τις κομματικές ,πολιτικές σκοπιμότητες που έχουν θανάσιμα τραυματίσει και καταστήσει αναξιόπιστο τον Κλάδο των ΜΜΕ στην Κοινωνία, αλλα και την ΕΣΗΕΑ στη συνείδηση των χιλιάδων σκληρά εργαζόμενων συναδέλφων, χαμηλοσυνταξιούχων, ανέργων ή μπλοκάκηδων σε εργασιακές γαλέρες….
Κόμμα μου είναι μόνο ο ΕΔΟΕΑΠ και παράταξη μου οι ασφαλισμένοι του, οι άρρωστοι , οι γέροντες, οι κοινωνικά αδύναμοι .
Ανήκω στους Ανθρώπους που παλεύουν για Αξιοπρέπεια και Αντοχή μέσα στην τραγωδία που βιώνει..
ο τόπος και μαζι, οι δημοσιογράφοι και οι οικογενειές μας.
ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΑΣΤΕ!Πάσχουμε και πασχίζουμε όπως όλοι οι έλληνες….
Σας κοινοποιώ την ένσταση μου στην Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ γιατί ΕΜΜΕΝΩ και θα ΕΠΙΜΈΝΩ πάντα στη νομιμότητα που οφείλει να είναι και ηθική στάση.Τα στημένα μικροπαραταξιακά παιχνίδια δεν αρμόζουν σε σοβαρούς και υπεύθυνους ανθρώπους .
Το να παρατείνεται δύο φορές η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για έναν μόνο υποψήφιο με γραπτό αίτημα της Τζ.Κοντράρου και με τον τρόπο που τεκμηριωνω στην επιστολή μου, είναι κατάσταση που δεν αξίζει ούτε στον συν. Πάνο Σόμπολο ούτε σε μένα , ούτε σε κανέναν απολύτως υποψήφιο!
Επιθυμώ ακόμη από την ιστοσελίδα σας να καλωσορίσω του 32 συνυποψήφιους μου συναδέλφους στο μεγάλο αλώνι της ύψιστης δημοκρατικής διαδικασίας, αυτής των εκλογών της 12ης και 13ης Μαρτίου.Και μαζί, να ευχηθώ για το δύσκολο σήμερα και για ένα καλύτερο αύριο στο Ταμείο μας ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ σε όλους και τον καθένα χωριστά.
Μακάρι να νικήσουν οι καλύτεροι!
Φιλικά
ΕΛΕΝΗ Β ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΣΗΕΑ
Υποψήφια για
το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ