ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Φυντανίδης: Eυτυχώς ή δυστυχώς δεν θα με βρείτε στη λίστα με τα δημοσιογραφικά pay roll του Λαυρεντιάδη

Οι εκδότες σήμερα είναι εντελώς διαφορετικοί. Δεν μοιάζουν με τον Τεγόπουλο που μπήκε κυρίως για ιδεολογικούς λόγους στις εκδόσεις...
Αυτό αναφέρει ο πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας Σεραφείμ Φυντανίδης, σε δηλώσεις του σε γνωστό ειδησεογραφικό σάιτ και περιγράφει το πώς γνωρίστηκε με τον Λαυρεντιάδη στο δείπνο της Αίγλης στο Ζάππειο:
Τον Λαυρεντιάδη τον είχα γνωρίσει κατά περίεργο τρόπο, στην εκδήλωση που έγινε στην Αίγλη του Ζαππείου για να τιμηθεί ο Κύρκος. Είχαν καλέσει τρεις δημοσιογράφους, τον Παπαχελά, τον Παντελή Καψή και εμένα. Ήταν εκεί επίσης ο Παπανδρέου, ο Πάγκαλος, ο Κουβέλης, ο Μελισσανίδης, ο Κυριακίδης... Ο Λαυρεντιάδης κάθισε δίπλα μου. Ήταν ένα περίεργο βράδυ και μου λένε τώρα ότι το είχε χρηματοδοτήσει ο Λαυρεντιάδης. Σας διαβεβαιώ ότι ο..
Κύρκος ούτε που τους ήξερε. Ήταν ήδη πολύ άρρωστος. Μάλιστα λίγο πριν τελειώσει το δείπνο κατέρρευσε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Ξαναείδα τον Λαυρεντιάδη έξι μήνες μετά στα εγκαίνια της έκθεσης του Τσίλερ στην Πινακοθήκη, όπου ήταν χορηγός. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν θα με βρείτε στη λίστα με τα δημοσιογραφικά pay roll του που ανακάλυψαν.

σημ. z: Τις δηλώσεις Φυντανίδη όπως αναφέραμε φιλοξένησε γνωστό ειδησεογραφικό σάιτ. Όταν θα βάλουν ως πηγή τους zoornalistas σε κάποιες από τις αναρτήσεις τους, τότε θα τους αναφέρουμε κι εμείς.