ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Οι φαν του Γρηγόρη (του κυρ Φώτη) ζουν το δικό τους δράμα...


Πέρα από τις εκλογές της 6ης Μαίου είχα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχα σταυρώσει τον Γρηγόρη Ψαριανό (που πήγε στη ΔΗΜΑΡ). Τον είχα σταυρώσει διότι τον θεωρούσα ολίγον ανατρεπτικό -κι ας ήταν πάντα μέσα στο μιντιακό σύστημα- ενώ ο αιρετικός του λόγος στο ραδιόφωνο, αρκετές φορές με διασκέδαζε.
Μετά την εκλογή του ο Ψαριανός «εξαφανίστηκε» παντοιοτρόπως. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το τελευταίο διάστημα ο Γρηγόρης (του κυρ Φώτη), κάνει ό,τι μπορεί για να με κάνει να νιώθω όλο και περισσότερο μακάκας που τον σταύρωσα τότε… Το κερασάκι ήταν η στάση του, τα λεγόμενά του και το στιλ που υιοθέτησε στην Ανατροπή του Πρετεντέρη. Οσοι τον είδαν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Κάποιοι είπαν ότι «πλέον θυμίζει τραμπούκο της Δεξιάς» κι ότι «τύφλα να έχει ο Βορίδης». Μερικοί αναρωτήθηκαν..
«τι διάολο αριστερός είναι αυτός που θεωρεί τρομακτικό να γίνει κυβέρνηση η Αριστερά;».

ΥΓ: Τον Παπαδημούλη (είχε κόντρα με τον Ψαριανό στην Ανατροπή) δεν τον γουστάρουμε, αλλά τουλάχιστον δεν εκτέθηκε τόσο όσο ο Γρηγόρης (του κυρ Φώτη). Ο Παπαδημούλης έφτασε στο σημείο να πει στον Ψαριανό ότι «ούτε η ΝΔ δεν κάνει τέτοια επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι «με αυτά που λέει δεν κάνει καλό στη ΔΗΜΑΡ».

Ο κοψοχέρης