ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Νέες εκκαθαρίσεις εργαζομένων σε Πήγασο και Μega


Την στιγμή που η ΕΣΗΕΑ απορρίπτει την έφεση του διευθυντή του ΕΘΝΟΥΣ Θανάση Τσεκούρα, επικυρώνοντας ομόφωνα την ποινή της διαγραφής για 18 μηνες από τα μητρώα της Ενωσης, ο Μπόμπολας προχωρά σε νέες «εκκαθαρίσεις» εργαζομένων στον Πήγασο.
Συγκεκριμένα η εργοδοσία προχώρησε την Παρασκευή σε νέες απολύσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «SΕΝΤRΑ FM»και ειδικότερα ενός τεχνικού, μέλους της ΕΤΕΡ και τριών δημοσιογράφων, του Κωνσταντίνου Μπελιά, της Ξανθίππης Γιαννάκου και της Έλενας Κεφαλά αλλά και μιας διοικητικού υπαλλήλου, της Ελευθερίας Αβραμίδου.
Η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΗΕΑ και η ΕΤΕΡ μετά τις νέες απολύσεις προχώρησαν χθες σε 8ωρη στάση εργασίας στο «SΕΝΤRΑ FM» και 48ωρη απεργία από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 17 Μαρτίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, 19 Μαρτίου 2012.
Tην ίδια ώρα η διοίκηση του Τηλέτυπου προχώρησε την Παρασκευή στη «διακοπή συνεργασίας» με δέκα διοικητικούς υπαλλήλους..δείχνοντάς τους την πόρτα της εξόδου. Η διοίκηση του Mega είχε προτείνει εθελούσια έξοδο στους εργαζόμενους του σταθμού στις αρχές της εβδομάδας…