ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δοκιμάζονται Ευαγγελάτος και Σρόιτερ



Μετά από δύο εβδομάδες κακών επιδόσεων ο ΣΚΑΙ μετακίνησε το δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου. Έτσι η εκπομπή, «Σκάι με τον Νίκο Ευαγγελάτο» φεύγει από τον «σκληρό» ανταγωνισμό των δελτίων του ΜΕGA και ANT1 και από σήμερα θα ξεκινάει στις 7.00 έχοντας ως μοναδικό αντίπαλο το δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Σρόιτερ. Ετσι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha αποκτά κι αυτός με τη σειρά του ανταγωνιστή με ονοματεπώνυμο.
Για την μετακίνηση της εκπομπής του Ευαγγελάτου σχολιάζει..και το enimerosi24:
Επιμήκυνση «βάφτισε» ο Σκαι την αλλαγή ζώνης του Ευαγγελάτου. Στην πραγματικότητα μόλις ένα τέταρτο, δηλαδή 15 λεπτά, μεγάλωσε το δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκαι, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι ξεκινούσε 7.45 και ολοκληρωνόταν στις 9.00 το βράδυ. Με άλλα λόγια διαρκούσε, μία ώρα και ένα τέταρτο, ενώ το νέο που κάνει πρεμιέρα απόψε, θα ξεκινάει στις 7.00 και θα ολοκληρώνεται στις 8.30, δηλαδή, θα διαρκεί μιάμιση ώρα. Ο μεγάλος όγκος των τηλεθεατών τη συγκεκριμένη ώρα και ζώνη, παρακολουθεί τις σειρές των δυο μεγάλων καναλιών… Αν λοιπόν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει ενημέρωση η μοναδική επιλογή που έχει είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. Τώρα πλέον προστίθεται μια ακόμη επιλογή για τον τηλεθεατή που δεν ενδιαφέρεται για σειρές και ψυχαγωγία.