ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση του Σεραφείμ Κοτρώτσου για την «αήθη επίθεση» που δέχτηκε από τον Αδωνι Γεωργιάδη


Ακρως διαφωτιστική όσο πλήρης και εμπεριστατωμένη είναι η απάντηση του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου στους zoornalistas σχετικά με ανάρτησή μας για τα όσα έγιναν στο ΕXtra 3 και την «αήθη επίθεση» που δέχθηκε «από το… νεοφώτιστο Νεοδημοκράτη Αδωνι Γεωργιάδη». Παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο της απάντησης του Σεραφείμ Κοτρώτσου που αποκαλύπτει τι έγινε μπροστά στις κάμερες αλλά κυρίως πίσω από αυτές και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του Αποκαλυπτικού Δελτίου:
Αγαπητοί Zoornalistas
Με αφορμή ανάρτησή σας περί "άγριου καβγά" μεταξύ εμού και του κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Άκη Παυλόπουλου στο Extra3, σας ενημερώνω σχετικά:
*
Κανένας "άγριος καβγάς" δεν σημειώθηκε. Αυτό που συνέβη είναι ότι δέχθηκα αήθη επίθεση από το...νεοφώτιστο Νεοδημοκράτη κ. Γεωργιάδη, σε μία προφανή προσπάθεια εκ μέρους του να αποπροσανατολίσει..
τη συζήτηση από το θέμα της μεταγραφής του στη ΝΔ και, κυρίως, από όσα προκλητικά έλεγε κατά του Α. Σαμαρά και της ΝΔ. Απόδειξη αυτού είναι, άλλωστε, ότι απείλησε τον συντονιστή- παρουσιαστή ότι "θα αποχωρούσε εάν προβάλλονταν τα βίντεο" -που είχαν κάνει, ήδη, το γύρο του διαδικτύου.
*
Ο κ. Γεωργιάδης ήθελε μία συζήτηση "στα μέτρα του", να εκφωνήσει, δηλαδή, φιλιππικό κατά εκείνων που διαφωνούν με τη συνταγή του μνημονίου και να εξηγήσει τους λόγους για του οποίους ψήφισε "Ναι". Δεν ήθελε καμία άλλη ερώτηση και καμία αναφορά στις πολιτικές κυβισθήσεις του.
* Ή πρόκλησή του (προσωπικά εναντίον μου) δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη. Εάν κάποιοι ανέχονται τις ύβρεις και τις ειρωνίες του εν λόγω κυρίου (και κάποιων ελαχίστων ακόμα που έχουν εκτραπεί εντελώς) , στο πλαίσιο ενός επικοινωνιακού-τηλεοπτικού παιχνιδιού όπου "όλα επιτρέπονται" και η αξιοπρέπεια εκχωρείται στην... AGB, αυτό δεν αφορά εμένα. Και οφείλω να αναγνωρίσω πως δεν αφορά ούτε τους συντελεστές του Αποκαλυπτικού Δελτίου, καθώς με εντολή του Άκη Παυλόπουλου τα βίντεο των ...κυβισθήσεων προβλήθηκαν κανονικά, περί το τέλος του δελτίου. Δυστυχώς, ο κ. Γεωργιάδης είχε ήδη αποχωρήσει...
*
Ο πρώην επικριτής του Α. Σαμαρά και υβριστής της ΝΔ, και, τώρα, διάκονος των ιδεών του για τη σωτηρία της χώρας, μου ζήτησε συγνώμη στο διάλειμμα της εκπομπής και κατά την αποχώρησή του. Του είπα να μείνει και να διατυπώσει δημοσίως τη συγνώμη του, όπως δημοσίως με συκοφάντησε. Δεν το έπραξε. Ως εκ τούτου καμία συγνώμη δεν υφίσταται. Ας το πράξει και ας τελειώσουν όλα εδώ.
*
Όσο για την ουσία όσων είπε, του εξήγησα ότι είναι ή άσχετος, ή ψεύτης. Κάτι που εύκολα θα αποδεικνυόταν εάν άκουγε όσα του έλεγα και δεν φωνασκούσε θεατρικά, όπως συνηθίζει να κάνει όποτε βρίσκεται σε ουσιαστική αδυναμία.

ΥΓ Για όλα τα παραπάνω επικαλούμαι τις μαρτυρίες των συναδέλφων Άκη Παυλόπουλου (τον οποίο επίσης προσέβαλε και εκείνο το βράδυ και την επομένη στην εκπομπή του με τον Μάνο Νιφλή στον Real fm), Αντώνη Μυλωνάκη, Αντριάνα Ζαρακέλλη, καθώς και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Στρατούλη.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Σεραφείμ Π. Κοτρώτσος