ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Το ρεφενέ πάρτι στην Ελευθεροτυπία, τα κάλαντα στον Κουρή και ο Π. Καψής

@ Ρεφενέ το πάρτι στην «Ελευθεροτυπία» με την εκδότρια να έχει ζητήσει την υπαγωγή τη επιχείρησης της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Η πρώτη συζήτηση για την «Χ. Κ. Τεγόπουλος» θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου και είθε να «φωτίσουν» τους επαϊοντες τα Θεοφάνεια που θα ξημερώνουν…
@ Την ίδια στιγμή, τα κάλαντα στον Κουρή, οι μαύρες κάρτες του Alter, το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Φιλιππάκη, τα τραγικά πρωτοσέλιδα της «Αυριανής» εναντίον των εργαζομένων του καναλιού και το «ξεφωνητό» στη Digea σφραγίζουν το τέλος του 2011 που ήταν μακράν πιο άγριο απ’ ό,τι είχαν προβλέψει και οι πλέον απαισιόδοξοι του χώρου.
@ Ας είν’ καλά κι ο κ. Παντελής Καψής που ανακοίνωσε ότι οι δημοσιογράφοι και το προσωπικό των δημοσιογραφικών οργανισμών δεν θα υπάγονται στο ενιαίο μισθολόγιο. Τα παραιτημένα βλέμματα των συναδέλφων που κάλυπταν το ρεπορτάζ λένε πολλά περισσότερα απ’ όσα ο υπουργός Επικρατείας θα μπορούσε να πει.
@ Πάντως, ο τηλεθεατής έχει κάνει βήματα μπροστά. Πριν από μερικά χρόνια ούτε που ανεχόταν να του λέει δελτίο η Μάρα Ζαχαρέα, σύζυγος υπουργού Ρουσόπουλου. Σήμερα, το να δέχεται αναλύσεις και σχόλια από τον Μανώλη Καψή, αδελφό υπουργού, και στην κατάσταση που..περιήλθε η πολιτική ζωή του τόπου, θεωρείται σχεδόν επιβεβλημένο.
@ Με Κατσίμη, Τερζή και Μιχελιδάκη θα ενημερώνονται οι τηλεθεατές της Κρατικής. Αρβανίτης – Σαράφογλου μένουν «εκτός». Και καλά για τον πρώτον, μπορούν να πουν οι παλιοί ότι ενοχλούσε, αλλά για την συμπαθή Μαρία που θεωρείτο και «αγαπημένο παιδί», η έκπληξη ήτο μεγάλη.
@ Μακράν το προκλητικότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα του 2011, το “Junior Master Chef”. Στην Ελλάδα που παιδιά σωριάζονται από την πείνα στα σχολεία, η μικρή οθόνη τους βγάζει τη γλώσσα με καπνιστά ριζότα και ζυμαρικά “πνιγμένα” στο ουϊσκι. Αλλά αυτές οι ειδήσεις ξεχνιούνται στη θέα της γκανάς.
-από το mediablog