ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Γιατί ο Αρης έδωσε τα κλειδιά του lexus στην γραμματέα του;..

...Και γιατί σίγησε το τζακούζι της Δεινοκράτους;

Η κρίση δεν κάνει πλέον διακρίσεις και μαζί με όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους χτύπησε και τον Αρη. Ποιόν Αρη; Μα τον Αρη Σπηλιωτόπουλο φυσικά. Όπως μας πληροφορεί τακτικός αναγνώστης μας, που έχει λέει έγκυρες και «γάργαρες» πηγές, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναγκάστηκε να αποδεσμεύσει τον οδηγό του διότι το ταμείον είναι μείον. Κι όχι μόνο αυτό αλλά καθότι ο Αρης έχει συνηθίσει να τον πηγαίνουν, παρέδωσε τα κλειδιά του βουλευτικού lexus στην γραμματέα του που είναι πλέον υπεύθυνη για τις μετακινήσεις του αν και όπως ακούγεται δεν φημίζεται για τις ικανότητές της στο τιμόνι.
Όπως λένε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, γκρινιάζει συνεχώς και παραπονιέται ότι τρώει από τα έτοιμα, ενώ οι γείτονες έχουν καιρό να ακούσουν τον μηχανισμό του υπαίθριου τζακούζι να βρυχάται στην ταράτσα. Η συντήρηση έχει κι αυτή το κόστος της… Δεδομένης της ιδιαίτερης αδυναμίας του Αρη Σπηλιωτόπουλου στα συστήματα spa και την υδροθεραπεία φανταζόμαστε ότι..ο βουλευτής της ΝΔ θα περνάει δύσκολες ώρες.
Δύσκολες ώρες και δύσκολοι καιροί για πατρινούς πρίγκηπες…

Υ.Γ: Για όσους δεν γνωρίζουν στο διαμέρισμα του Σπηλιωτόπουλου στην Δεινοκράτους στο Κολωνάκι έχει κατασκευαστεί ένα πρωτότυπο ρουφ γκάρντεν καθώς το πάτωμα του έχει ντυθεί με ξύλο για να μοιάζει με ντεκ σκάφους. Στη μέση του ντεκ υπάρχει το τζακούζι (hot tub), χωρητικότητας 6 ατόμων, που διαθέτει σύστημα θέρμανσης νερού, σύστημα οζονισμού για απολύμανση, οπτικές ίνες για χρωματοθεραπεία και ειδική θέση για αιθέρια έλαια (για αρωματοθεραπεία).

Υ.Γ1:
Οπως ακούγεται το τζακούζι έχει κοστίσει 20.000 ευρώ, ενώ η ξύλινη κατασκευή άγγιξε τις 40.000 ευρώ.