ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Γρήγορα έναν παπά για ευχέλαιο!..


«Εναν παπά ρε παιδιά! Να κάνει κανένα ευχέλαιο...» Αυτό αναφώνησαν κάποιοι μαθαίνοντας ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πάτησε το ράσο του και έπεσε σπάζοντας το αριστερό του πόδι ενώ την ίδια ώρα η σύζυγος του πρωθυπουργού Αντα Παπανδρέου μεταφερόταν με ταχυκαρδίες στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε...
Το ατύχημα του Ιερώνυμου συνέβη στο Αγρίνιο όπου ο Αρχιεπίσκοπος είχε μεταβεί για την εορτή του πολιούχου Αγίου Χριστόφορου. Αμέσως μετά την πτώση του ο Αρχιεπίσκοπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί με ελικόπτερο Σούπερ Πούμα στο ΚΑΤ. Οι γιατροί του νοσοκομείου είναι καθησυχαστικοί καθώς η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.
Καθησυχαστικοί είναι και οι γιατροί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου εισήχθη χθες το βράδυ η Άντα Παπανδρέου καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στο.. γυμναστήριο. Η σύζυγος του πρωθυπουργού υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και αναμένεται να λάβει σήμερα εξιτήριο.

ΥΓ1: Ο Αρχιεπίσκοπος είναι επιρρεπής σε ατυχήματα Θυμίζουμε ότι είχε υποστεί παρόμοιο ατύχημα στην Καλαμάτα, το 2008 (τότε είχε χτυπήσει το δεξί του πόδι).

ΥΓ2:
Η Αντα Παπανδρέου είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο για πέντε ημέρες στο νοσοκομείο Αττικόν με λοίμωξη του αναπνευστικού.