ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ανα 15θήμερο η Απογευματινή των Εργαζομένων

Την απόφασή τους να εκδώσουν ξανά την «Απογευματινή των Εργαζομένων» ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί μετά τη νέα γενική συνέλευσή τους που πραγματοποίησαν στα γραφεία της Φειδίου. Όπως γνωστοποίησαν μέσω του μπλογκ freeapog στόχος τους είναι να εκδίδουν την εφημερίδα ανά 15θήμερο ως free press τουλάχιστον για το διάστημα που η Απογευματινή τελεί υπό αναστολή έκδοσης και ενώ αναμένεται η εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης.

Παραβλέποντας (λόγω συνθηκών) την απόπειρα κάποιων να «κατευθύνουν» την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων της Φειδίου, θυμίζουμε οτι οι zoornalistas ήταν οι πρώτοι και ίσως οι μοναδικοί που είχαν θίξει και καταγγείλει σε ανύποπτο χρόνο (όταν τίποτε δεν προμήνυε το λουκέτο στην Απογευματινή) τις μεθοδεύσεις του εργολάβου- εκδότη Κ. Ι. Σαραντόπουλου και.... των συν αυτώ ( διευθυντάδων και λοιπών παρατρεχάμενων τιτουλάριων).
Το μόνο σίγουρο είναι οτι συνεχίζουμε (έτσι κι αλλιώς) να στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της Φειδίου.