ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Τα μαζεύουν οι Γερμανοί από τον Alpha






Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες που θέλουν τους Γερμανούς του RTL να αναζητούν εναγωνιώς αγοραστή για τον Alpha. Φήμες που θέλουν τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά να επαναγοράζει το 70% του σταθμού διαψεύδονται αρμοδίως καθώς προβάλλεται το επιχείρημα οτι «εμείς έχουμε τώρα το Channel Nine. Εξ άλλου οι Γερμανοί ζητάνε πολλά...».
Αποκαλυπτικά της κατάστασης που επικρατεί στο κανάλι της Κάντζας είναι τα όσα γράφει ο Ερικ Στάμου στο kourdistoportocali για το τηλεοπτικό τέρας που δημιούργησαν ο Μάϊνους και η παρέα του:

Σ αυτό το Κανάλι το μόνο που είναι Α, είναι ο τίτλος του...", είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής του, περιγράφοντας με τον λιτό θανατηφόρο τρόπο του, το... τηλεοπτικό τέρας που δημιούργησαν οι Γερμανοί στην Κάντζα.

Οι άνθρωποι του RTL που υποτίθεται ότι γνώριζαν απο τηλεόραση, δεν άφησαν παρακμιακό σκουπίδι του εγχώριου lifestyle, αναξιοποίητο. Βουτώντας στη Βιστωνίδα του trash, οι Μάινοι και οι Παπαδρόσοι ανέσυραν απο το βυθό ότι πιο χυδαίο υπήρχε σε ανθρώπινο δυναμικό στα λασπόνερα της δημοσιογραφικής - τηλεοπτικής πιάτσας.
Ακόμη κι ο τελευταίος Ρουμάνος πιτσαδόρος θα ήταν πιο προσεχτκός στην επιλογή του δυναμικού της κλεφτοπιτσαρίας του.

Αντίθετα οι Γερμανοί αναμορφωτές του Καναλιού επέλεξαν απο τον κήπο του καλού και του κακού που είχε στήσει ο Κοντομηνάς να διατηρήσουν τον κατιμά πάνω στον οποίο προσέθεσαν τα δικά τους τοξικά απόβλητα.
Αποτέλεσμα ακόμη και οι ίδιοι να τρομάξουν απο το τηλεοπτικό κτήνος που παρασκεύαζαν και λουσμένοι στον ιδρώτα αποφάσισαν να το πουλήσουν.
Ήταν δε τόσο μεγάλο το σοκ, που για μήνες άφηναν να σέρνεται η φήμη ότι τους αγοράζει ένας τραχανοπλαγιάς επιχειρηματίας που έκανε τον καμπόσο στο Κολωνάκι, αλλά δεν είχε μία να πλερώσει τη σαντιγύ στον καπουτσίνο του.

Τώρα αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την προσπάθεια προς ανεύρεση αγοραστή, ακολουθώντας τις διαδικασίες.
Φυσικά αρνούμενοι να επενδύσουν άλλα χρήματα στο τηλετέρας τους, πλακώθηκαν στα ριάλιτυ αφού πρώτα περισυνέλεξαν κάτι χαμένα κορμιά σαν παίκτες και κάτι ξεπεσμένους σταρ του εγχώριου βλαχομπαρόκ lιfestyle, σαν παρουσιαστές των εκπομπών τους - με εξαίρεση φυσικά τον Λάκη Λαζόπουλο.

Το πόσο απαξιωτικά αντιμετώπισαν τη χώρα στην οποία αποφάσισαν να επενδύσουν, φάνηκε από το περίφημο δελτίο ειδήσεων.
Οι Γερμανοί το έχτισαν με τη λογική, ότι ο Ελληνας τηλεθεατής τους είναι ένας αγουροξυπνημένος συμπατριώτης τους, ο οποίος ρεύεται σε μια προσπάθεια να έλθει στα ίσα του μετά από άγριο μεθύσι με μπύρες και λουκάνικα.