ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Veto: Ο Μουλίνος έφυγε (κι όχι μόνος), ο Βάρος έρχεται (μόνος)


Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Δημήτρης Βάρος θα αντικαταστήσει το Χρίστο Μουλίνο στην εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ο Βάρος που έχει περάσει από επιτελικές θέσεις στο Εθνος και στον Ελευθερο Τύπο αναλαμβάνει διευθυντής στη Veto μέσα σε ένα περιβάλλον όχι και πολύ φιλικό γι΄αυτόν και σε μια στιγμή που η εφημερίδα της Κάτω Κηφισιάς έχει πάρει την κάτω βόλτα.
Από την άλλη πλευρά ο Μουλίνος ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες για τα γραφεία και τις επαφές για τη στελέχωση της νέας εφημερίδας που θα βγάλει ο Γιάννης Φιλιππάκης.
Από τη Veto μαζί με το Μουλίνο αποχώρησαν και οι... Καψαμπέλης, Βεβελάκη, Αναστασάκη, Πούλος, Ευαγγελοδήμου, Μελά, Πανταζόπουλου, Μαραβέγιας, Γαρνέλη, Βαζούρα.
Σύμφωνα και με το parapolitika εκτός της νέας εφημερίδας έμεινε ο δικαστικός συντάκτης Πέτρος Κουσουλός που ξεκίνησε εκπομπή στο Alter. Tον Κουσουλό τον είχε πάρει μαζί του ο Μουλίνος όταν έφυγε από την Espresso. Επίσης στην Κάτω Κηφισιά παραμένει κι ο Στέφανος Χίος που θεωρείται της «ομάδας Μουλίνου».

Ευχόμαστε σε όλους κουράγιο και καλή συνέχεια ...