ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Το Μεγάλο Κράξιμο


Από τον Βασίλη Μπόνιο / Αποκαλύψεις

Ο «Ιός της Αποδοκιμασίας» των πολιτικών εξαπλώνεται επικίνδυνα στη χώρα και απειλεί να λάβει διαστάσεις επιδημίας, ενόψει του χειμώνα που προβλέπεται εκρηκτικός: «Το έχουμε στη διάθεσή μας δωρεάν, δεν κόβουμε τιμολόγιο, δεν αποδίδουμε ΦΠΑ. Ιδιαίτερα δε το Κράξιμο γίνεται λίαν αποτελεσματικό όταν κράζουν πολλοί μαζί, δια βοής…», έγραφε το σχόλιο αναγνώστη κάτω από το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης μεγάλης αθηναικής εφημερίδας, η οποία περιέγραφε την θερινή «περιπέτεια» του Δημ. Σιούφα σε ταβέρνα της Πάρου.
Οι «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» παρουσιάζουν μια «ανθολογία» της λαικής οργής, η οποία δεν κάνει διακρίσεις ακόμη κι αν έχει απέναντί της κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Γ. Παπανδρέου και ο Κ Καραμανλής, η πολιτικούς που διετέλεσαν πρόεδροι της Βουλής όπως Απ. Κακλαμάνης και ο Δημ. Σιούφας.
Ηταν αρχές καλοκαιριού, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έφτανε, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αντα, ένα βράδυ Παρασκευής στο Ηρώδειο, για να παρακολουθήσει συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη.
Ανάμεσα στα χειροκροτήματα για την παράσταση θ ακουσθούν και πολλά γιουχαίσματα προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού και μάλιστα από ένα «εκλεπτυσμένο» κοινό. Ηταν μια πρώτη ψυχρολουσία για τον Παπανδρέου που εξακολουθεί ν απολαμβάνει υψηλή δημοτικότητα. Η τελευταία δεν εμπόδισε μια κάτοικο της Πάρου, ν αποδοκιμάσει τον.... πρωθυπουργό τον Ιούνιο, όταν εκείνος βρέθηκε για ένα σαββατοκύριακο στη νησί.
Για τον πρώην πρωθυπουργό, οι αποδοκιμασίες είναι ακόμη πιο πυκνές, τόσο που ο Καραμανλής, έχει κόψει κι αυτές τις εξόδους του στις αγαπημένες ταβέρνες της Ραφήνας.-ελάχιστες μάλιστα ήταν και οι διακοπές που έκανε φέτος. Πριν μερικούς μήνες μια πελάτισσα του αγαπημένου του «17», όταν είδε τον πρώην πρωθυπουργό να επιτίθεται σε μια σφυρίδα, εφόρμησε στο τραπέζι του μ ένα «φτού σου! Μόνο να τρως ξέρεις!» που ξεσήκωσε τους χαχανίζοντες θαμώνες!
Είχε προηγηθεί ο εγκλεισμός, για κάνα μισάωρο, του πρώην προέδρου της Βουλής Απ. Κακλαμάνη, στο W.C καφετέριας της Στοάς Κοραή, ώσπου να καταφθάσουν τα ΜΑΤ σαν ιππικό και να εκδιώξουν τους αλλαλάζοντες ιθαγενείς που τον πολιορκούσαν καθώς γιόρταζαν την Εργατική Πρωτομαγιά!


Περισσότερα στο http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=2761