ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Καλή η ψαριά του καλοκαιριού για τα Νέα



Από τις καλύτερες στήλες στην έντυπη ενημέρωση το τελευταίο διάστημα είναι και αυτή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ την οποία επιμελείται η Μάρω Βακαλοπούλου και συγκαταλέγεται στην ενότητα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 όπου και η κριτική ταινιών, οι παραστάσεις, η παρουσίαση βιβλίων κλπ.
Η στήλη περιλαμβάνει έξυπνα αναγνώσματα και με ιδιαίτερο τρόπο δοσμένα όπως «Τα φετίχ της παραλίας», «Το φαρμακείο της φύσης», «Η ψαριά του καλοκαιριού» όπου κάθε φορά παρουσιάζεται με ελκυστικό τρόπο κι ένα διαφορετικό ψάρι των ελληνικών θαλασσών και άλλα πολλά κι ενδιαφέροντα.
Κάποιοι λένε ότι όλα αυτά είναι οι (καλές) ιδέες που έφερε μαζί της από Το Βήμα η νέα ηγεσία και τις οποίες εφαρμόζει με επιτυχία και στην απογευματινή του ΔΟΛ.

Υ.Γ.
Για τους λάτρεις της γαλλικής κουλτούρας το... Σάββατο 21 Αυγούστου κυκλοφορούν ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο με το πρώτο cd της σειράς που περιλαμβάνει τα ομορφότερα γαλλικά τραγούδια (Εdith Piaf, Juliette Greco, Dalida, Moustaki κ.α.)