ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

«Μαφιόζικη ενέργεια η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια»


«Πρόκειται για καθαρά μαφιόζικη επίθεση, για μια μαφιόζικη δολοφονία. Του είχαν στήσει καρτέρι, τον ειδοποίησαν ότι του κλέβουν το αυτοικίνητο και τον γάζωσαν. Ηταν χτύπημα κατά της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης». Αυτά δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 9,89 ο αστυνομικός συντάκτης και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια με 15 σφαίρες έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

«Είναι μαφιόζικη εκτέλεση. Τους πυροβολισμούς τους δέχτηκε αμέσως μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Το σώμα του βρέθηκε μισό μέσα, μισό έξω από την πόρτα. Ως δημοσιογράφος με τις έρευνές τουείχε δημιουργήσει πολλές αντιπαλότητες .Κάποιοι επικαλέστηκαν αστυνομική ιδιότητα για αυτό ο Σωκράτης άνοιξε την πόρτα στις πεντέμισι τα χαράματα». Αυτό αποκάλυψε στον ίδιο ραδιοσταθμό ο Μάνος Κακλαμάνης που ήταν στενός συνεργάτης τα τελευταία δέκα χρόνια του Γκιόλια ενώ ο Νίκος Μάνεσης από το... μικρόφωνο του ρ/σ 989 έκανε συνεχώς λόγο για συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε από μαφιόζους.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας τον τελευταίο χρόνο ασκούσε χρέη διευθυντή στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 989 ενώ ήταν επί πολλά χρόνια αρχισυντάκτης στις τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Oπως αναφέρθηκε και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο 38χρονος δημοσιογράφος είχε συνεργασία και με το μεγάλης επισκεψιμότητας μπλογκ troktiko. Ο Γκιόλιας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός δίχρονου αγοριού.