ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

15χρονος Αφγανός ο νεκρός της έκρηξης στα Κάτω Πατήσια









Ενας 15χρονος Αφγανός είναι τελικά ο νεκρός που στα χέρια του έσκασε η βόμβα χθες το βράδυ στα Κάτω Πατήσια. Ο νεαρός σκοτώθηκε όταν μια τσάντα που βρήκε σε κάδο εξερράγη όταν την άνοιξε. Κατά την έκρηξη τραυματίστηκε η μικρότερη αδελφή του, ενώ η μητέρα τους υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε κι αυτή στο νοσοκομείο.
Δηλώσεις έκανε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοίδης που μετέβη στον τόπο της τραγωδίας. Εμφανώς οργισμένος και ταραγμένος ο Χρυσοχοίδης έκανε λόγο για «αδίστακτους τρομοκράτες που έστησαν παγίδα σε ένα νέο άνθρωπο».
Οπως είπε «αυτοί οι δολοφόνοι μας θεωρούν όλους εχθρούς τους, ειτε πρόκειται για...... αστυνομικό ειτε για μετανάστη είτε για οποιοδήποτε πολίτη. Αυτοι οι δολοφόνοι ειναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία ειναι
απέναντι τους, για αυτό ειναι χρέος μας να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να δικαστούν».

Η φονική έκρηξη σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Πολίτη Φωτίου και Ιακωβάτων, σε κτίριο της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, στις 22.40 χθες το βράδυ στα Κάτω Πατήσια.
Η υπόθεση φαίνεται ότι έχει ακόμη πολλά αδιευκρίνιστα και σκοτεινά σημεία.