ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Τελειώνει η Ρούλα από τον ΑLPHA

Τελειώνει από τον ΑLPHA η Ρούλα Κορομηλά. Οι Γερμανοί ήταν ξεκάθαροι: «το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί». Οι zoornalistas είχαν γράψει στις 13 Ιανουαρίου:

Οι Γερμανοί δεν θέλουν άλλο την Κορομηλά στον ΑLPHA
Αβέβαιο είναι το μέλλον της Ρούλας Κορομηλά στον ΑLPHA καθώς όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι για συνέχιση της συνεργασίας της με τους Γερμανούς. Το νέο αφεντικό της Κάντζας, ο Κρίστοφ Μάϊνους όπως έχει εξομολογηθεί σε στενούς συνεργάτες του δεν θέλει άλλο τη Ρούλα στο κανάλι. Xαρακτηριστικά σε μία από τις κλειστές συσκέψεις του σταθμού είχε ακουστεί: «Δεν χρειαζόμαστε πια την Κορομηλά, είναι πολύ μεγάλη». Οι γνωρίζοντες λένε ότι το συμβόλαιό της λήγει σε μερικές εβδομάδες και δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τους διοικούντες για ανανέωσή του. Η ίδια η Κορομηλά που γνωρίζει τις προθέσεις των Γερμανών έχει βολιδοσκοπήσει άλλα κανάλια για συνεργασίες. Προς το παρόν δεν έχει αποδώσει καμία προσπάθεια εκτός ίσως από αυτή με το STAR.