ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ζούλας και το Netflix της ΕΡΤ


Σχετικά με το ERTFLIX και τη χρησιμότητά του για τον απόδημο ελληνισμό μίλησε στην ομογενειακή εφημερίδα της Μελβούρνης Νέος Κόσμος ο Κωνσταντίνος Ζούλας. «Είναι εντυπωσιακό ότι ενώ το ERTflix International έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες, χιλιάδες συμπατριώτες μας έσπευσαν ήδη να εγγραφούν στην πλατφόρμα ακόμη και από χώρες που δεν υπήρχε έως τώρα διανομή του προγράμματος της ΕΡΤ, π.χ. στις χώρες της Λατινικής Αμερικής» είπε ο πρόεδρος της ΕΡΤ.

Ο Κ. Ζούλας, μιλώντας στον Σωτήρη Χατζημανώλη για τον Νέο Κόσμο της Μελβούρνης, ανέφερε ότι «το ERTFLIX είναι το Netflix της ΕΡΤ και η διεθνής εκδοχή του απευθύνεται στους Έλληνες του εξωτερικού στους οποίους παρέχει τη δυνατότητα θέασης live και on demand όλων των προγραμμάτων της ΕΡΤ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ολόκληρο το 24ωρο».

Το ERTFLIX ξεπέρασε το πρόβλημα της διαφοράς ώρας που αντιμετώπιζε με τον συμβατικό τρόπο εκπομπής στις διαφορετικές ηπείρους και «τώρα όλοι οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθούν τα προγράμματα της ΕΡΤ είτε live, είτε on demand».
Ο πρόεδρος της δημόσιας τηλεόρασης διευκρίνισε ότι δεκάδες προγράμματα της ΕΡΤ, διαθέτουν ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους, ώστε να μπορούν να τα παρακολουθούν και οι απόδημοι που δεν γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική γλώσσα.