ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Καταγγελία του βουλευτή Δ. Μαρκόπουλου ότι έλαβε απειλητικό e-mail


Στην καταγγελία ότι έλαβε e-mail με απειλές και φωτογραφίες των παιδιών του προέβη από τηλεοράσεως ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, Δημήτρης Μαρκόπουλος. Ο βουλευτής απέδωσε την απειλητική φύση του μηνύματος στα «σκοτάδια του διαδικτύου» και σε παραποίηση δηλώσεών του.
Το μήνυμα ο βουλευτής φαίνεται ότι το έλαβε ενώ παρίστατο σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky, και είπε:
«Έλαβα κάποια mail… Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου» είπε. Και πρόσθεσε: «Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ διασκεδάζω στην εξεταστική, ενώ εγώ πότε δεν είπα κάτι τέτοιο… κρίμα. Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του twitter. Κόβουν μια δήλωση με σκοπό να δείξουν ότι ήμουν σκληρός».
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μάλιστα είπε σχετικά με εκείνη τη δήλωση: «Εγώ όταν έκανα ένα λάθος βγήκα μετά από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου».


Η δήλωση του Δημήτρη Μαρκόπουλου, που είχε προκαλέσει σάλο, ήταν η εξής: «Όταν είναι τόσες ημέρες στην Επιτροπή η κυρία Πέρκα, τι να κάνω; Το διασκεδάζω». Τότε, μάλιστα, στις αντιδράσεις των βουλευτών μελών της Εξεταστικής, που του φώναξαν ότι αυτά που λέει, όταν εξετάζεται η τραγωδία των Τεμπών, είναι «ντροπή», τους κατήγγειλε ότι κάνουν «εμπόριο πόνου».
Επίσης, μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, στις αρχές Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος είχε επίσης προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς είχε χαρακτηρίσει «γουρλίδικη» την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη, διότι δύο μέλη της έγιναν υπουργοί.