ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Το «γαλάζιο» παρεάκι» της Προέδρου


Με «γαλάζιο» παρεάκι γιόρτασε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια σε γνωστό wine bar του Συντάγματος. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε μαζί με τους Άκη Σκέρτσο, Αλέξη Πατέλη, Ντόρα Μπακογιάννη και Ζέττα Μακρή στο μαγαζί «By the Glass» κι απόλαυσαν το κρασί τους.
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, λησμονώντας προφανώς τον θεσμικό της ρόλο που της επιβάλλει να κρατά διακριτές αποστάσεις από τα κόμματα και να περιορίζεται σε όσα απορρέουν από τα προεδρικά της καθήκοντα, κάθισε δίπλα δίπλα με τον υπουργό Επικρατείας και τον οικονομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, με τους οποίους συζήτησε για αρκετή ώρα.
Στο wine bar «By the Glass», στην οδό Φιλελλήνων, βρέθηκαν κι αρκετά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, στα οποία απευθύνθηκαν Άκης Σκέρτσος και Αλέξης Πατέλης.
Λίγη ώρα πριν, ο Άκης Σκέρτσος είχε ανέβει στα θεωρεία της Βουλής, απ’ όπου παρακολούθησαν τη διαδικασία ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, Γιώργος Καπουτζίδης.
Α.Ο. / ieidiseis