ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Η κραυγή του σπίκερ...


Υπερβολικά ενθουσιώδης ο σπίκερ του αγώνα πόλο της εθνικής ανδρών με την Ιταλία για τα προημιτελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα. Κάθε φορά που η Ελλάδα σκόραρε ο αφηγητής ξεσηκωνόταν κραυγάζοντας: «γκόοοοοοολ». 
Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του σπίκερ στην ΕΡΤ3 μάλιστα ξύπνησαν πολλές φορές και το μωρό που κοιμόταν στο μέσα δωμάτιο ενώ ο πατέρας που παρακολουθούσε τον αγώνα από την τηλεόραση έφτασε σε τέτοιο σημείο να... εύχεται να μην βάλει η Ελλάδα άλλο γκολ επειδή η κραυγή του ενθουσιώδους σπίκερ θα τρόμαζε και πάλι το μωρό...
Για την ιστορία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να κερδίσει την Ιταλία και παρόλο που προηγήθηκε με 10-8, 2,40′ πριν το τέλος, γνώρισε την ήττα με 11-10 και έμεινε εκτός ημιτελικών.
Η εθνική μας ομάδα πλήρωσε την αποβολή του Βλαχόπουλου στο δεύτερο οκτάλεπτο, καθώς έπαιζε για τέσσερα λεπτά με παίκτη λιγότερο (αποβολή χωρίς αντικατάσταση) και δέχθηκε τέσσερα γκολ στο διάστημα αυτό.