ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Καλησπέρα Στέφανε...


Εμφάνιση έκπληξη Κασσελάκη στην εκδήλωση με Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου
Πήγε, είδε , χαιρέτησε και έφυγε!

Με ζωντανή εικόνα απ' το θέατρο «Άλφα Ληναίος - Φωτίου» η efsyn.gr μεταδίδει με live blogging τη συζήτηση με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα, μέλος της Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Μανώλη Χριστοδουλάκη, βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., και Εφη Αχτσιόγλου, βουλεύτρια Νέας Αριστεράς. Συντονιστείτε εδώ ή στη σελίδα μας στο Facebook για να παρακολουθήετε την εκδήλωση. Συντονίζει ο δημοσιογράφος της Εφ.Συν. Δημήτρης Τερζής.

Aυτή τη στιγμή υφίσταται ένα κενό πολιτικής εκπροσώπησης. Έτσι ανταποκρίθηκα και στο κάλεσμα χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε η Έφη Αχτσιόγλου.
Μίλησε για την «ανάγκη μεταφοράς πλούτου από τα κάτω προς τα πάνω και όχι απλά σε πέντε μεγάλες οικογένειες. Το αντίπαλο μπλοκ έχει κάθε λόγο να συγκροτηθεί».

Λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε η εκδήλωση εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη συνοδεία του.
Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε έκπληξη και ερωτήματα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο χώρο, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήταν ξεκάθαρο ότι η πρωτοβουλία για την εκδήλωση αυτή είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι κατά την άφιξη του κ. Κασσελάκη υπήρξαν χλιαρές αποδοκιμασίες.
Η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία μιλούσε εκείνη την ώρα του είπε «Γεια σου Στέφανε», καλησπέρα Στέφανε», με τον συνάδελφο και συντονιστή Δημήτρη Τερζή να σημειώνει «έχουμε την αιφνιδιαστική άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη, παρακαλώ να κρατηθεί ένας πολιτισμός και μια ηρεμία, θα του δώσουμε τον λόγο στη συνέχεια να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τους ομιλητές της εκδήλωσης και τις πρώτες ερωτήσεις ωστόσο στη συνέχεια σηκώθηκε έσφιξε το χέρι στο τετραμελές πάνελ και αποχώρησε...