ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Τσιμεντώνει και τον Ηφαιστίωνα


Eδώ δεν βγάζουμε άκρη με τη σεξουαλική ζωή του Μεγαλέξανδρου, θα βγάλουμε με την Κεντροαριστερά; Πάνω που γράφαμε τις προάλλες ότι ο Σκέρτσος έπαθε Βελόπουλο με το «ανθελληνικό» ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, ήρθε η Λίνα Μενδώνη να επιβεβαιώσει ότι ο σχετικός ιός εξαπλώνεται στη δήθεν κεντροδεξιά «φιλελεύθερη» κυβέρνηση. 
Η υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη συμφώνησε χθες δημοσίως με τον πρόεδρο του θρησκόληπτου κόμματος Νίκη ότι η σειρά του Netflix για τον Μεγαλέξανδρο είναι «εξαιρετικά κακής ποιότητας μυθοπλασία, ευτελούς περιεχομένου που απέχει παρασάγγας από τα ιστορικά γεγονότα». 
Τι διαφορετικό είχε πει ο Δημήτρης Νατσιός; Τίποτα απολύτως: «Τρισάθλια, απαράδεκτη και ανιστόρητη, γεμάτη ανακρίβειες που παραποιούν την ιστορική αλήθεια». Με άλλα λόγια, θα μπορούσαν να είναι και στο ίδιο κόμμα ή και να συγκυβερνήσουν κάποια στιγμή. Με το καλό, παιδιά, και μακάρι με τα F-35 και τα Rafale ο Μητσοτάκης να φτάσει στον Ινδό ποταμό και να ξεπεράσει σε «πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό» τον μεγάλο στρατηλάτη.
X. Ιωάννου / ΕφΣυν