ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Από σόουμαν έγινε κομπάρσος


Πρέπει να έχει κανείς πολιτική τύφλωση για να μην μπορεί να αντιληφθεί πόσο ενδιαφέρον είχε η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση της «Εφ.Συν.» με θέμα: «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;», με συνομιλητές τους Τεμπονέρα,  Χριστοδουλάκη και Εφη Αχτσιόγλου.
Αν για το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του η εκδήλωση ήταν ανούσια και αφορούσε -δήθεν- τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, τότε πώς μπορούν να εξηγήσουν πώς η πλειονότητα των συγκεντρωμένων προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ; Μπορούμε να αραδιάσουμε καμιά 40αριά ονόματα πρόχειρα. Το επιβεβαίωσε δημόσια (Kontra) και στάθηκε σε αυτό και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, που ήταν παρών.
Οι δε «Κασσελακικοί» (έμμισθα τρολ και δημοσιογράφοι) είδαν «γκολ από τα αποδυτήρια» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., που «δίδαξε επικοινωνία» και πήρε όλο το χαρτί.
Ο κόσμος όμως είδε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην παίρνει τον λόγο, να κλέβει 10 λεπτά δημοσιότητας και μετά από σόουμαν να γίνεται κομπάρσος.
Κ.Ζαφ./ΕφΣυν