ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

H γυναίκα του γιου της αδερφής του προπάππου του Στέφανου Κασσελάκη


Ο Γιώργος Λιάγκας είχε χθες μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στην εκπομπή του, «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1. Έβγαλε, όπως είπε, τη γιαγιά του Κασσελάκη να μιλήσει για τον Στέφανο (γουάου). Όχι μία από τις πραγματικές γιαγιές του, αλλά μία κάπως κοντινή. Στο σούπερ έγραφε «Η Νεοδημοκράτισσα γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη του εύχεται καλή επιτυχία».

Τι είπε η γιαγιά του Κασσελάκη, μεταξύ άλλων; «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολλά ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήτανε».

Εννοείται πως έγινε viral η δήθεν γιαγιά. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον Κασσελάκη γίνεται viral αυτό το διάστημα. Αφήστε που δεν είναι λίγο να μαθαίνουμε ότι, όχι μόνο είχε και έχει ακόμα μεγάλο σεβασμό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ (όπως έγραψε ο ίδιος στην Καθημερινή), αλλά ότι ήταν και ΝεοΔημοκράτης παλιότερα.

Τελικά η γιαγιά αποδείχθηκε fake. Τη διέψευσε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης και πέσαμε από τα σύννεφα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Μα πώς συνέβη κάτι τέτοιο;

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου» έγραψε στο Twitter ο Στέφανος Κασσελάκης. «Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι... ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με "κρατάει" κανένας».

Διάβασα πως αυτή η άγνωστη κυρία πιθανόν να είναι, πάρτε ανάσα, η γυναίκα του γιου της αδερφής του προπάππου του! Θα ζήσουμε πολλά κωμικοτραγικά τις επόμενες ημέρες. 

Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν