ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιος θα παραιτηθεί;


Πολλοί από τους υποστηρικτές της υποψηφιότητας Κασσελάκη θεωρούν βέβαιο ότι αν εκλεγεί θα μπει τελικά και στη Βουλή, καθώς θα παραιτηθεί κάποιος εκλεγμένος από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Δηλαδή θα πρέπει να παραιτηθεί κάποιος από τους τρεις, δηλαδή τους Οθωνα Ηλιόπουλο, Ελενα Ακρίτα, Ευάγγελο Αποστολάκη [και βέβαια όλοι οι επιλαχόντες].
Ενας εκ των τριών βουλευτών δεν αποκλείεται και να το κάνει... Κι αυτό διότι:
  • ο μεν Ευ. Αποστολάκης μετέφερε τον Κασσελάκη με το φουσκωτό του εν μέσω θαλασσοταραχής στη Μακρόνησο για το γνωστό βίντεο.
  • η δε Ελενα Ακρίτα παρότι είχε από την αρχή εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή της στην Αχτσιόγλου, από το βράδυ της Κυριακής άλλαξε γνώμη και τάχθηκε στο πλευρό του Κασσελάκη.
UPD Bρέθηκε ο πρώτος πρόθυμoς να παραιτηθεί από βουλευτής, προκειμένου να εισέλθει στη Βουλή ο Kασσελάκης αν εκλεγεί στην προεδρία του κόμματος.
Ο λόγος για τον επιλαχόντα Αθανάσιο Τσακρή, ο οποίος είχε την 7η θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο καθηγητής μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ μίλησε στο ERTNEWS για τη διαδικασία των εκλογών και για το αν ο ίδιος θα δήλωνε την παραίτηση του, προκειμένου να ορκιστεί βουλευτής ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Αν είναι για το καλό της διαδικασίας, είναι κάτι το οποίο θα αποδεχθώ», απάντησε ο Αθανάσιος Τσακρής.