ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Με όψη Μητσοτάκη αλλά ψυχή Πολάκη...


Aπαξιωτικός ο Σκέρτσος για Κασσελάκη

Ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος ασχολήθηκε με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη μιλώντας γι αυτόν με απαξιωτικό τρόπο. Ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου και συγκεκριμένα για την υποψηφιότητα Κασσελάκη.
Αφού αρχικά είπε «δεν θα ήθελα να σχολιάσω πρόσωπα τα οποία δεν έχουν και μεγάλη διαδρομή και πρέπει να αποδείξουν τι είναι, ποιοι είναι και τι εκφράζουν» τελικά μπήκε στον «πειρασμό» και το έκανε.
«Το να έχεις έναν υποψήφιο με όψη Μητσοτάκη αλλά ψυχή Πολάκη δεν νομίζω ότι λύνει το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε συμβάλλοντας στον… πολιτικό διάλογο.

ΥΓ: Είναι διαπιστωμένο πως οι απαξιωτικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ (αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ) για τον Κασσελάκη και οι μειωτικές αναφορές των συστημικών ΜΜΕ προς το πρόσωπο του υποψήφιου προέδρου, επιτυγχάνουν ακριβώς το αντίθετο και συσπειρώνουν γύρω από την υποψηφιότητά του.