ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

«Οχι» της ΕΡΤ σε τηλεμαχία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Το Ραδιομέγαρο βγάζει από τη δύσκολη θέση τους Ν. Χαρδαλιά και Κ. Μπακογιάννη, που «ποντάρουν» στους ασφαλείς προεκλογικούς μονολόγους, αποφεύγοντας την αποτίμηση της μέχρι σήμερα πορείας τους.
Χωρίς να έχει προηγηθεί ένας συγκροτημένος διάλογος και παράθεση πολιτικών θέσεων με τη μορφή τηλεμαχίας θα οδηγηθούν οι πολίτες της Αττικής και οι δημότες της Αθήνας στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.
Παρά τα αρχικά αιτήματα -αλλά και κάποιες θετικές ανταποκρίσεις- υποψηφίων, η ΕΡΤ έκανε χθες γνωστό ότι βάζει τέλος σε όποια προοπτική υπήρχε για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ για τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, επικαλούμενη την «έλλειψη θεσμικού πλαισίου αντίστοιχου των εθνικών εκλογών». Αντί ντιμπέιτ, προκρίνει τη διοργάνωση τηλεοπτικών συζητήσεων μεταξύ υποψηφίων, «αρκεί να συμμετέχουν κάθε φορά τουλάχιστον τα 2/3 των επικεφαλής των συνδυασμών», σύμφωνα με πληροφορίες που αποδίδονται σε στελέχη της ΕΡΤ.
- από ρεπορταζ του Στ. Ζιαμπάκα στην ΕφΣυν (ΕΔΩ)