ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ούτε τα προσχήματα για τον Κικίλια, «ξένο σώμα» στην κυβέρνηση


Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέναντι στον Βασίλη Κικίλια, τον οποίο είναι αναγκασμένος να κρατά στην κυβέρνηση παρά την έντονη δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του, επιμένοντας να μην προχωρά σε ανασχηματισμό.
Έτσι, όπως γράφει το avgi.gr, για άλλη μια φορά «χάθηκε στον δρόμο» η πρόσκληση του καθ΄ύλην υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πορεία των έργων αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν περισσότερα από 17 άτομα, μεταξύ των οποίων και οι δύο υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος και Ευάγγελος Τουρνάς. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Κικίλιας αποκλείεται από κυβερνητική σύσκεψη. Το ίδιο είχε γίνει και την περασμένη Παρασκευή, σε ανάλογη σύσκεψη για το ίδιο θέμα.