ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυση κατά δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου

Λάμψιας, Μαυρίδης, Γαλανού στη ΓΑΔΑ
- Αστυνομικοί στα γραφεία του liberal
- Τι γράφει το σάιτ του Θ. Μαυρίδη 

Αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr και της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα..

Τα παραπάνω αναφέρει ανάρτηση του σάιτ liberal και σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη αφορά τον εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον
διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή σύνταξης Βασίλη Γεώργα, τον διευθυντή έκδοσης Γιώργο Μπαλγκά, την αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και των δημοσιογράφων Γαβριήλ Σερέτη και Νικολέττα Μουτούση. Με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, οι υπεύθυνοι του σάιτ θεωρούν ότι η μήνυση Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής με τίτλο «ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΑΡΤΙ».
Σύμφωνα με το liberal, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία του Φιλελεύθερου με πολιτικά λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο. Ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία του «Φιλελεύθερου» δεν λειτουργούν το Σαββάτο και αποχώρησαν.
Οι Λάμψιας, Μαυρίδης, Γαλανού παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.