ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Οι «Συριζαίοι γκαουλάιτερ» τρελαίνουν τη ΝΔ

Εμπάργκο στην ΕΡΤ από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Να μην στέλνει βουλευτές και στελέχη της στα πάνελ των εκπομπών της ΕΡΤ αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία μια ημέρα μετά την οργισμένη αντίδρασή της για όσα είπε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά.
Από τη ΝΔ ζητούν, επίσης, να μην γίνονται και αναφορές από τους .. δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ζητούν να καλύπτονται μόνο οι δραστηριότητες του προέδρου του κόμματος.
Παράλληλα η ΝΔ «αξιώνει από τη διοίκηση της ΕΡΤ να δημοσιοποιήσει όλους τους μισθούς των κομματικών γκαουλάιτερ τους οποίους πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες» επισημαίνοντας ότι «ο συριζαίικος καφενές», όπως χαρακτηρίζει την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», «μόνο το τελευταίο δεκάμηνο έχει στοιχίσει στους Έλληνες πολίτες 450.000 ευρώ!». Προαναγγέλλει, δε, ότι «για κάθε προπαγανδιστικό σχόλιο που θα κάνουν στο εξής οι Συριζαίοι γκαουλάιτερ, η ΝΔ θα προσφεύγει αμέσως στο ΕΣΡ -που παραδόξως έμεινε άφωνο από χθες».
Είχε προηγηθεί ανοιχτή επιστολή της ΝΔ με αποδέκτες τους ιθύνοντες της ΕΡΤ και το ΕΣΡ (δείτε ΕΔΩ) στην οποία η Πειραιώς μιλούσε για δημόσιο εξευτελισμό της δημόσιας τηλεόρασης.
Η ΕΡΤ είχε απαντήσει (ΕΔΩ) αναφέροντας πως «τόσο οι παρουσιαστές όσο και οι καλεσμένοι των ενημερωτικών εκπομπών εκφράζουν απολύτως προσωπικές απόψεις, που δεν υπαγορεύονται καθ' οιονδήποτε τρόπο από την ΕΡΤ».