ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Μαζεμένοι όλοι οι εκπρόσωποι

Στους ρυθμούς της οικονομικής και της πολιτικής επικαιρότητας «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι στο στούντιο, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης. Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 1, καλεσμένοι  στο στούντιο,..
η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
****
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας σε μια συνέντευξη για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό ζήτημα, στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «FOCUS», την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1. Καλεσμένοι επίσης στο στούντιο, οι δημοσιογράφοι Κώστας Πουλακίδας και Λάμπρος Καλαρρύτης. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρεμβαίνουν: ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Φιλίπ Λεκλέρ και ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.
****
Σημαντική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη δράση του Epsilon tv για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τίτλο: «Αυτό το καλοκαίρι να γίνουμε ένα κύμα δροσιάς για τα παιδιά του
Χαμόγελου του Παιδιού».  Τα έσοδα από τις κλήσεις και τα μηνύματα ανήλθαν στα 28.919€. Κατά τη διάρκεια τηςδράσης και της γενικότερης προβολής του 5ψήφιου αριθμού οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού πραγματοποιήθηκαν: 6.976 κλήσεις και 4.685 SMS.
****
Φέτος συμπληρώνονται 80 χρόνια από τότε που ο σπουδαίος Έλληνας γλύπτης Γιαννούλης Χαλεπάς, «έφυγε» από τη ζωή, στις 15 Σεπτεμβρίου 1938, στα 87 του χρόνια. Γεννημένος στον Πάνορμο της Τήνου το 1851 υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους μαρμαρογλύπτες του δεύτερου μισού του 19ου αιώνα, ο οποίος πολύ γρήγορα κέρδισε την αναγνώριση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr και στη διεύθυνση ert.gr/arxeio-afierwmata την εκπομπή «Η εποχή των εικόνων», αφιερωμένη στη μεγάλη αναδρομική έκθεση του έργου του Χαλεπά που είχε πραγματοποιηθεί στην Γλυπτοθήκη της Εθνικής Πινακοθήκης στου Γουδή το 2007.