ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η Νοτοπούλου, ο Μικροπολιτικός και οι «πηγές» του

Mικροπολιτική από τον Μικροπολιτικό της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η στήλη μετέφερε χθες στους αναγνώστες της την πληροφορία, από... πηγές της που ήταν παρούσες στο περιστατικό, ότι η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου ταξίδεψε πρώτη θέση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, προκαλώντας -λέει- την δυσφορία των άλλων επιβατών.
Μάλιστα ο Μικροπολιτικός  δημοσίευσε και την σχετική φωτογραφία, σημειώνοντας ότι, όπως του είπαν οι πηγές του, πολλοί επιβάτες σχολίασαν πως είναι προκλητικό να ταξιδεύει στην πρώτη θέση σε τέτοιους καιρούς...
(Αντε τώρα να βρεις τους επιβάτες να στο επιβεβαιώσουν ή να στο διαψεύσουν).
Το περιστατικό, σύμφωνα με τα «Νέα», συνέβη στην πτήση 117 της Ολυμπιακής, ενώ σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού -και παρά τα σχόλια των επιβατών- η Κατερίνα Νοτοπούλου «παρέμεινε εντελώς ανέκφραστη και αμίλητη».
Όταν η πτήση έφθασε στην Αθήνα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης πήρε ειδικό λεωφορείο της εταιρείας και επιβιβάστηκε σε κυβερνητικό όχημα.
Ο Μικροπολιτικός δεν θα μπορούσε φυσικά να αποφύγει και το σχόλιο:
«Μαντεύω πως αν συνεχίσει έτσι (η Νοτοπούλου), δεν θα μπορεί να υποστηρίξει εύκολα την ταξική της καταγωγή και το επιχείρημα του τύπου "εμείς είμαστε διαφορετικοί από τους κακούς προηγούμενους"».