ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Η «εμπροσθοφυλακή» της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ

Στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος άνοιξε και επίσημα ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν την περασμένη Τετάρτη. Η παρουσίαση προγράμματος του καναλιού για τη χρονιά 2018-2019 ξεκίνησε με το καλωσόρισμα, του προέδρου του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου.
 Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Εύη Κουτσαυτάκη έδωσε το στίγμα της νέας εικόνας του καναλιού λέγοντας χαρακτηριστικά : «Ο ΣΚΑΪ αλλάζει, άλλαξε! Άλλαξε λογότυπο, έγινε πιο μοντέρνος,..
πιο φρέσκος, πιο χρωματιστός! Απέκτησε τηλεοπτική άδεια… Ο ΣΚΑΪ ωστόσο μένει ίδιος. Πιστός στην ποιότητα της εικόνας και του περιεχομένου, άκρως διασκεδαστικός αλλά και αξιόπιστος όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν, μία σταθερή αξία στο τηλεοπτικό περιβάλλον».
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, παραγωγοί, ηθοποιοί, παρουσιαστές, η «εμπροσθοφυλακή» της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ καθώς και στελέχη του ενημερωτικού τομέα από όλα τα μέσα του ομίλου - ανάμεσά τους και ο νέος διευθυντής του ραδιοφώνου Βασίλης Χιώτης που στην φωτογραφία εικονιζεται με τον Γιάννη Αλαφουζο και τον Διευθυντή Ειδήσεων του ΣΚΑΪ Νίκο Φιλιππίδη. Ο Χιώτης αποχώρησε πρόσφατα από τη διεύθυνση της εφημεριδας ΒΡΑΔΥΝΗ.