ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Γκρίζες γραμμές, χαμηλές πωλήσεις

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ τα επιτελικά στελέχη εφημερίδας με "βαρύ όνομα" για την γκρίζα γραμμή της. Που μεταφράζεται κυρίως στις πωλήσεις του ημερήσιου φύλλου.
***
ΚΑΤΗΦΕΙΑ επικρατεί στο επιτελείο της (νέας) "Μακεδονίας" για τις κυκλοφοριακές επιδόσεις τις πρώτες δύο Κυριακές της επανέκδοσης. Ηδη υπάρχει γκρίνια για την εμφάνιση και το "χλωμό περιεχόμενο".
***
ΨΑΧΝΕΙ να αγοράσει(;) εκτυπωτική μονάδα ο εκδότης..
Γιάννης Φιλιππάκης για να εχει ήσυχο το κεφάλι του με "Δημοκρατία", "Εspresso", "Eστία", "Live Sport" και "Ορθόδοξη Αλήθεια". Πολλές εφημερίδες πράγματι...
***
ΤΟ ΘΕΜΑ είναι οτι αυτό το σωστό σχέδιο Φιλιππάκη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει ο Ομιλος με συνεργάτες και προμηθευτές ενώ και οι πληρωμές των εργαζομένων καθυστερούν.
***
ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Τι έγινε αραγε το πιεστήριο της "Ελευθεροτυπίας" που αγόρασε πριν απο δυο χρόνια σε πλειστηριασμό ο Γιάννης Κουρτάκης των "Παραπολιτικών"; Το... τρωει ο σκώρος;
***
ΚΑΙ ΠΟΥ θα τυπώνει αν και εφόσον κυκλοφορησει η "Απογευματινή"; Ιριδα λένε οι πληροφορίες, αλλα δεν αποκλείεται και "Καθημερινή".
***
ΣE ΑΛΛΟ σχήμα θα τυπωθεί αυτή την Κυριακή η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος που αποχώρησε, ύστερα από πολύχρονη συνεργασία, από την εκτυπωτική μονάδα της «Ιριδας».
 ***
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Τύπος τυπώνεται εδώ και έναν περίπου μήνα στο πιεστήριο των Μπάρλα - Τασσιόπουλου και η αλλαγή σχήματος του Ε.Τ. είναι αποτέλεσμα, όπως μας πληροφορούν, της «δυστοκίας» στην προμήθεια χαρτιού.