ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Οι έντιμοι μαυραγορίτες του Φιλελεύθερου...

...και η κομμουνιστική συνωμοσία της Καθημερινής

Ομολογώ ότι το δημοσίευμα του Σάκη Μουμτζή, στον Φιλελεύθερο της Παρασκευής, για τους μαυραγορίτες της Κατοχής, με έκανε να δω την Ιστορία από εντελώς διαφορετικό πρίσμα.
Μια τίμια κατηγορία entrepreneurs, που είδε την κρίση της κατοχής ως ευκαιρία, που εργάστηκε σκληρά για να δημιουργήσει πλούτο -την ώρα που οι κρατικοδίαιτοι..
καρανίκες του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ξυπναγαν το μεσημέρι-, που έθεσε τις βάσεις της μεταπολεμικής ανάπτυξης με τα κεφάλαια που συσσώρευσε από τον τίμιο αγώνα της, έχει κατασυκοφαντηθεί.
Είναι θύμα της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, η οποία, όπως όλοι ξέρουμε, έγινε καθεστώς μετά τον Εμφύλιο, εδραιώθηκε πλήρως επι Παπάγου και απογειώθηκε στις εκλογές βίας και νοθείας του 1961. Μια ιδεολογική ηγεμονία, που καταδίκασε στην χλεύη και την απαξίωση την αριστεία των μαυραγοριτών, και κατάφερε, ο χαρακτηρισμός «πλουτίσας επί κατοχής» να ακούγεται απαξιωτικά. Αν είναι δυνατόν...
Αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η χώρα κυβερνάται από μια μυστική εταιρεία κομμουνιστών, οι οποίοι αν και μικροί ήσαν ενταγμένοι στις αλληλοσπαρασσόμενες ομάδες της ΚΝΕ, του Ρήγα και των Αριστεριστών, είχαν καταστρώσει από τότε ένα συνομωτικό σχέδιο κατάληψης της εξουσίας, προκειμένου να καταλύσουν τους θεσμούς της αστικής δημοκρατίας τους οποίους εχθρεύονται, να πάρουν την ρεβάνς, και να εξαναγκάσουν σε μετανάστευση τα δυναμικά κοινωνικά στρώματα, ώστε να σύρουν την χώρα στον κομμουνισμό.
Αυτά τα έγραψε, επίσης την Παρασκευή, η έγκριτος Καθημερινή, επικαλούμενη μάλιστα τον Ν. Αλιβιζάτο, γνωστό συνταγματολόγο και άνθρωπο με ευρύτερο επιστημονικό κύρος.
Σταματήστε πια τις ακατάσχετες ανοησίες. Γκώσαμε.

Άγγελος Τσέκερης / Αυγή