ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Στο… φανάρι έμαθε ότι το αυτοκίνητό του είχε διανύσει επιπλέον 174.000 χιλιόμετρα!

Τραγικά φαίνεται πως είναι τα πράγματα στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων καθώς κάποιοι επιτήδειοι έμποροι έχουν καταφέρει να δυσφημίσουν έναν ολόκληρο κλάδο.
Άλλωστε οι καταγγελίες φθάνουν σαν χιονοστοιβάδα με τους καταναλωτές να αναζητούν όχι μόνο το δίκιο τους αλλά και την παραδειγματική τιμωρία των..
εμπόρων που πουλάνε αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα, τρακαρισμένα μέχρι και αυτοκίνητα με παραποιημένους αριθμούς πλαισίων και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους.
Πέραν των παραπάνω ακόμη μία πολύ σοβαρή καταγγελία που αφορά ανυποψίαστο καταναλωτή ο οποίος απέκτησε ένα εγχώριο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από έμπορο στο Χαλάνδρι, όχι τον Έμπορο των Βορείων Προαστίων, ο οποίος φαίνεται πως έχει εξαπατήσει και άλλους ιδιώτες καταναλωτές.
Ωστόσο φαίνεται πως η τύχη δεν του χαμογέλασε στην περίπτωση ανυποψίαστου καταναλωτή ο οποίος ανακάλυψε σε ένα φανάρι πως το όχημα που είχε αποκτήσει πριν λίγους μήνες είχε κάνει πολλές φορές το γύρω της Ελλάδας.
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews ΕΔΩ