ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Μεγάλες ιδέες


Καταπληκτική, δεν λέω, η… έμπνευση του Αλέξη Παπαχελά στο φύλλο της Καθημερινής την Παρασκευή. Πρωτότυπο, ευρηματικό και κυρίως στην κορυφή των θεμάτων που ενδιαφέρουν την κοινή γνώμη ήταν το θέμα που επέλεξε ως κεντρικό στην εφημερίδα, την οποία διευθύνει: Ένα επεισόδιο από την (πραγματική ή φερόμενη, άνευ σημασίας) κόντρα του Κασσελάκη με τον Πολάκη.
Πρέπει να μην κοιμήθηκε η μισή Ελλάδα το προηγούμενο βράδυ από την αγωνία για το πού πάνε οι σχέσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Χανίων.


Μάλλον ο διευθυντής της «Καθημερινής» έκρινε ότι η επικαιρότητα δεν είχε και πολλά ενδιαφέροντα θέματα.
Μόνο μία… Ευρώπη που καιγόταν από τις αγροτικές διαδηλώσεις, ένα συμβούλιο κορυφής που έτρεχε να μαζέψει την κατάσταση και μία ελληνική περιφέρεια, στην οποία έχουν ξεσηκωθεί ως και οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές, μαζί με τα τρακτέρ, απειλώντας με μπλόκα στις εθνικές οδούς.
Υπάρχουν βέβαια και τα ελληνικά πανεπιστήμια που είναι στο πόδι, μία ακρίβεια που μοιράζει πόνο, ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και μία κυβερνητική σπουδή να μπλέξει τη χώρα στον πόλεμο με τους Χούθι, αλλά τι είναι όλα αυτά μπροστά στον Κασσελάκη που κοίταξε στραβά τον Πολάκη;